De eerste stap voor een geweldige relatie begint hier. Maak een gratis telefonische terugbel afspraak en wij bellen u terug om al uw vragen te beantwoorden en om samen na te gaan of we de therapie starten. In dit gesprek zijn wij er voor u en bent u tot niets verplicht. We gaan vrijblijvend met u in gesprek om uw situatie in te schatten en gericht advies te geven. Het is handig om van te voren goed helder te hebben waar u mee zit en wat u precies wenst.

Ga naar gratis belafspraak formulier

Dit zijn de voordelen als u nu een gesprek reserveert:
– Geen wachtlijst
– Snel beschikbaar
– Geen kosten

Corona virus maatregelen

Onze praktijk blijft haar diensten aanbieden, ook tijdens het corona virus. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Op dit moment geven we op een veilige manier sessies aan onze cliënten in onze praktijk. Desgewenst kunnen we sessies via telefoon of beeld bellen uitvoeren.

Goed om te weten:

  • Sessies worden gegeven op 1,5 meter afstand.
  • Na een sessie worden o.a. de stoelen, tafel en deurklinken gedesinfecteerd.
  • Voor en na iedere sessie desinfecteren we onze handen.

Als u verkouden bent, hoest of griep verschijnselen heeft, dan zal de sessie via telefoon of beeld bellen aangeboden worden.

Kies hier onder in de kalender de datum en tijd dat u gebeld wilt worden. Vul in het formulier uw gegevens in zodat wij u kunnen bellen en correct kunnen aanspreken. Indien gewenst kunt u alvast een toelichting geven maar dit is niet verplicht. Na het versturen van uw aanvraag zult u binnen 2 werkdagen reactie ontvangen op uw verzoek. In de meeste gevallen kunnen we bellen op het gewenste moment maar lukt dit voor ons niet dan nemen we sturen we u via de email een alternatief.

Gewenste datum doorgeven

Zit uw gewenste datum of tijd er niet bij? Stuur ons dan een email via info@groningenrelatietherapie.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We kijken er naar uit u binnenkort te helpen uw relatie te herstellen.

Plan een gratis afspraak

    ✓ 8+ jaar ervaring ✓ Relatie specialisten ✓ Geen wachtlijst ✓ 250+ tevreden cliënten