De eerste stap voor een geweldige relatie begint hier. Maak een telefonische terugbel afspraak en wij bellen u terug om al uw vragen te beantwoorden en om samen na te gaan of we de therapie starten. In dit gesprek zijn wij er voor u en bent u tot niets verplicht. We gaan vrijblijvend met u in gesprek om uw situatie in te schatten en gericht advies te geven. Het is handig om van te voren goed helder te hebben waar u mee zit en wat u precies wenst.

Dit zijn de voordelen als u nu een gesprek reserveert:
– Geen wachtlijst
– Snel beschikbaar
– Geen kosten

Kies hier onder in de kalender de datum en tijd dat u gebeld wilt worden. Vul in het formulier uw gegevens in zodat wij u kunnen bellen en correct kunnen aanspreken. Indien gewenst kunt u alvast een toelichting geven maar dit is niet verplicht. Na het versturen van uw aanvraag zult u binnen 2 werkdagen reactie ontvangen op uw verzoek. In de meeste gevallen kunnen we bellen op het gewenste moment maar lukt dit voor ons niet dan nemen we sturen we u via de email een alternatief.

Zit uw datum of tijd er niet bij? Stuur ons dan een email via info@groningenrelatietherapie.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We kijken er naar uit u binnenkort te helpen uw relatie te herstellen.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar