Wessel Visser

Wessel Visser

Mijn nieuwsgierigheid voor mensen, relaties, gedrag en psychologie is in mijn jongvolwassen periode ontstaan. Tijdens mijn HBO studie psycho sociale therapie, aangevuld met een module psycho pathologie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, leerde ik patronen over emoties en gedachten en haar samenhang kennen.  Ik ben een liefhebber van geweldloze communicatie. Grondlegger daarvan is Marshall Rosenberg.

Als psychosociaal therapeut en coach vorm ik een team met Evelyn Stoelinga. Kernwoorden voor mijn werkwijze zijn zorgvuldigheid, betrokken, persoonlijk en gericht op eigen verantwoordelijkheid. De werkwijze is erop gericht om het probleemoplossend vermogen door de mens zelf te laten ontdekken.

Ondertussen begeleid ik al meer dan 15 jaar stellen met hun relatie. In de afgelopen jaren heb ik ruime deskundige ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met gedrags -en communicatie problemen.

Evelyn Stoelinga

Als uw persoonlijke psycholoog pas ik bewezen wetenschappelijke methoden toe die echt werken!
Wanneer een relatie niet goed verloopt, heeft dit enorme impact op de kwaliteit van iemand leven. Dit kan zelfs invloed hebben op uw vitaliteit en fysieke klachten als gevolg hebben. Mijn doel is dat u in iedere sessie of call voldoende aandacht, inzichten en tools ontvangt zodat u zelf aan de slag kunt. Ik luister zorgvuldig maar heb een praktische en eerlijke aanpak. We zijn een team, dus u mag verwachten dat ik hard werk voor uw relatie. Ik zal u helpen en motiveren om dit ook te doen. Zo start u de groei en het herstel van uw relatie.

Al in mijn jonge jaren ontstond mijn liefde voor relaties, gedrag en psychologie. Door observeren ontdekte ik dat gedrag niet vanzelfsprekend is en tijdens mijn studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen leerde ik patronen over emoties en gedachten kennen. Later heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd om me verder te verdiepen in wat mensen motiveert en hoe relaties ontstaan en hoe deze te laten groeien. Daarnaast heb ik via mijn eigen praktijk meer dan 200 koppels succesvol mogen helpen. Jong, oud, fit of niet, in veel gevallen zie ik dezelfde patronen terug komen. Ik geef u inzicht middels een unieke set tools die echt werken!

Evelyn Stoelinga

Zit u in een lastige relatie in uw werk of privé? Neem dan nu contact op. U verdient het beste!

✓ 8+ jaar ervaring ✓ Relatie specialisten ✓ Geen wachtlijst ✓ 250+ tevreden cliënten