Op deze pagina vindt u een greep uit de vele positieve feedback die ik heb mogen ontvangen. Omdat ik discreet werk worden ervaringen van cliënten alleen geplaatst met uitdrukkelijke toestemming. De (achter)namen en bepaalde gevoelige informatie is weggelaten. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze reviews of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op. Meer dan 250 koppels gingen u al voor.


Al langere tijd voelde ik dat ik niet gelukkig was in mijn relatie. Ik bleef in vertrouwde patronen ronddraaien met een man en 2 kleine kinderen… Wessel heeft me geholpen te reflecteren, wat maakt mij gelukkig? Ik werd mij bewust dat ik mezelf volledig wegcijferde. Met coaching van Wessel heb ik de regie teruggepakt over mijn eigen leven. Ik heb het moeilijke besluit genomen dat ik wilde scheiden. Ik bloeide daarna op en was een leukere moeder. Bedankt voor jouw steun en support om voldoende vertrouwen in mezelf te krijgen.
Anoniem

Ondanks een aantal zware gesprekken is Evelyn professioneel, geeft inzichtelijk en is een genot om mee samen te werken. Pand was de eerste keer moeilijk te vinden.
AJ K.

In verloop van mijn therapie, heb ik geleerd om bij mij zelf te komen, en tegelijkertijd moeten leren om een ik te zijn. De bewustwording van mijzelf dat anderen makkelijk bij mij binnen kunnen komen, heb ik uiteindelijk geleerd bij wessel
Albert

Evelyn is een intelligente, meelevende coach die me de vrijheid geeft om al mijn zorgen kenbaar te maken en die ook weet hoe ze me weer naar de kern van het gesprek bent als ik weer afdwaal 🙂 Ze staat altijd paraat als ik contact met haar zoek en ze heeft veel geduld. In de korte tijd dat ik met haar heb gewerkt, voel ik me al beter en veel hoopvoller. Ze is een mooi geschenk!
Lianne O.

De heer Visser heeft door zijn analytisch vermogen en door het stellen van juiste vragen in combinatie met zijn plezierige begeleiding kunnen bewerkstelligen dat het zelfvertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid zijn vergroot, en weer richting is gegeven aan een betere toekomst!
ME

Hallo, ik ging naar Evelyn omdat ik van plan was om van mijn man te scheiden. Ik had problemen waarvan ik dacht dat ze nooit zouden worden opgelost. Evelyn was een luisterend oor en maakte de tijd voor ons toen we er naar vroegen. Ze gaf ons een beeld van onze relatie dat we nooit zelf zouden kunnen zien. De gegeven oefeningen waren prachtig, gemakkelijk en leuk om toe te doen. Vandaag zijn mijn man en ik helemaal opnieuw verliefd en kunnen we ons nooit voorstellen dat we bij elkaar weg zouden gaan. Evelyn is een goede luisteraar, erg geduldig en in haar ruimte voel je je heel comfortabel. Ik beveel Evelyn ten zeerste aan voor elk persoonlijk of familieprobleem.
Emma W.

Wessel ervaar ik als een betrokken therapeut, hij communiceert vanuit oprechte belangstelling. In plaats van te bevoogden is hij eerder uit op het je laten ontdekken van je eigen doen en laten. “Want werkelijk veranderingen of groei komt van binnenuit”.
HR

Mijn vriend en ik hadden een zeer waardevolle en nuttige tijd met Evelyn. Ze gaf ons veel advies over hoe we beter konden communiceren en ze was over het algemeen heel fijn om mee te werken. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen.
Matias C.

Evelyn is empathisch, eerlijk, ondersteunend en begrijpend. Ik waardeer haar feedback, discussie over de issues waar ik mee geconfronteerd word in mijn leven, en haar inzicht in mijn gedrag / acties en interpretatie van gebeurtenissen in mijn leven.
Marga P.

Evelyn is tot nu toe een geweldige coach geweest en ik ben haar advies erg gaan waarderen. Ze helpt me door een moeilijke huwelijkssituatie heen te werken en ik ben ervan overtuigd dat door haar advies dingen steeds beter gaan worden. Ik raad haar ten zeerste aan als relatie coach en ik kijk er naar uit om met haar verder te werken.
Ryan P.

Mijn man en ik hebben jou nu een maand lang wekelijks ontmoet en je helpt ons echt door een moeilijke periode heen. Je bent erg geduldig en luistert echt naar wat we te zeggen hebben! Je biedt inzicht zonder te oordelen en hebt ons geholpen positiever te communiceren. Ik kijk uit naar onze volgende sessie.
Anoniem

Mijn verloofde en ik gingen naar Evelyn voor een voorhuwelijks advies. Evelyn was open en stelde ons echt gerust. Ze gaf ons een aantal goede tips voor het versterken van onze relatie. Hoewel ze geen speciaal voorhuwelijks traject aanbood, was er wel voldoende ruimte voor ons om over deze moeilijke onderwerpen te praten.
M & P

Ik wist niet zeker wat ik van de sessies kon verwachten, maar het was zeker een positieve stap. Evelyn begreep snel de oorzaak van veel van de problemen waarmee we te maken hadden door simpelweg de juiste vragen te stellen. Wat me opviel aan Evelyn, was dat ze echt luisterde naar ons verhaal maar geen partij koos. Hoewel het soms ongemakkelijk was en we waarschijnlijk alleen het topje van de ijsberg hebben geraakt, was dit een van de beste stappen die we ooit hebben genomen. Dank je wel Evelyn!
Sanne H.

Zeer plezierig om mee te praten en zeer begripvol voor mijn problemen. Zou haar ten zeerste aanbevelen.
Marcella W.

Ik waardeer de perspectieven die Evelyn ons gaf. Ze stond aan mijn kant en dat voelde ik niet altijd in mijn dagelijks leven. Ze heeft een goed gevoel voor humor en was aangenaam om mee te praten. Ik ben je heel dankbaar.
Marga D.

✓ 8+ jaar ervaring ✓ Relatie specialisten ✓ Geen wachtlijst ✓ 250+ tevreden cliënten